4 numre av Vestfold Nytt er lagt ut

I helga har jeg skannet 4 numre av Vestfold Nytt. Det gjelder følgende nr. 2002 nr 2, 2003 nr 4 og 2004 nr 1 + 2. Dermed gjenstår det 5 blad igjen å skanne (2002 nr 3 -> 2003 nr 3). Les disse bladene her.

Oppdatert: Det er også lagt ut alle bildene av forsidene til skannede bladene.

Vestfold Nytt-blad forsinkes

På vegne av Vestfold Nytt-redaksjonen, så skriver jeg og gir beskjed, at bladet som skulle egentlig utgis rundt den 17. februar, dessverre må utsette seg litt. På grunn av manglende stoff i fra noen, og så tilføyelse av årsmøtet blir den da utgitt etter årsmøtet den 1. mars.
Håper dette går seg i orden.
God lesestoff etter årsmøtet, med spennende resultater!!!

Med vennlig hilsen Siw Kristin Mathisen – redaktør

Holtan’s årsmøte er utsatt

Hei alle medlemmene i Holtan!

På vegne av styret har vi blitt enige om å utsette årsmøtet som skulle finne sted 30 januar av forskjellige grunner, og bl.a. er at noen er sykmeldte og lederen er i permisjon. Årsberetningen fikk vi ikke sendt til alle 2 uker før årsmøtet, og regnskapet er ikke blitt gjort ferdig heller.

Derfor er dette gode grunner til å utsette årsmøtet til alt det som skal til må bli ferdig først så vil dere få en ny beskjed om når årsmøtet skal skje på nytt.

Følg med vdf.no der Jim Vold vil oppdatere dere medlemmer om hva som skjer med årsmøtet .

Mvh Holtan styret

Innkallelse til Holtan’s årsmøte

Hei alle kjære medlemmer i Holtan døves sportsklubb!
Det blir årsmøte 30. januar kl 18.00 på idrettens hus, som ligger mellom Sandefjord VGS og svømmehallen. Det er åpent der fra kl 17.00.
Hvis dere har noen innkomne forslag til styret kan dere gjerne sende over på mail nu fremover til 3. januar som er siste frist.

Vi i styret i Holtan ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nyttår 😀

Mvh Holtan døves sportsklubb

Holtan – medlemsmøte

Holtan Døvesportsklubb skal ha et nytt medlemsmøte onsdag 31. oktober kl 18.00 på Sjøhuset. Klubben håper på bedre fremmøte til dette møtet.

Sakslisten vil være følgende:

  1. Valg ny oppmann for begge lag om det er behov?

  2. Info om hvordan styret har vært, antall styremøter og om Charlottes svangerskapspermisjon

  3. Diskusjonsforum om hvilken type styre bør vi ha for å kunne fungere bedre, se feks handlingsplanen

  4. Jentelaget ønsker å ta opp om sine spillerne og ordne opp i noe som skjer der nu, og det samme skal gutterlaget også gjøre.

  5. Info om at vi må forberede oss til å gjøre oss klar til årsmøtet og valgkomiteen må begynne å se etter aktuelle kanditater til årsmøtet

  6. Ta opp om dugnader, Dm i Trondheim, fotballskole osv..

  7. Eventuelt

Det vil bli servert pølser med brød og drikk som brus, kaffe eller te.

Hilsen Charlotte, leder i Holtan DSK

Holtan har medlemsmøte

Kjære alle medlemmene og ikke medlemmene!

På vegne av Holtan Døves Sportsklubb ønsker vi dere hjertelig velkommen til medlemsmøte lørdag 8. september på Sjøhuset kl 14.00-18.00. Det vil bli mulig å kjøpe pølser og drikke.

Saklister vil bli informert senest 3. september om hva medlemsmøtet handler om.

Med vennlig hilsen Holtan Døves Sportsklubb

Stor fremmøte på Sankthans!

Til tross for usikker vær på ørdag, kom det 77 voksne, ca 30 barn, 7 hunder til Døvesenter. Det var problemfull med grilling pga regnet, men humøret ble ikke borte for det! I løpet av kvelden var det underholdning for barn.

Holtan Døvesportsklubb solgte vafler, kaker og brus den kvelden. I løpet av helga har Holtan tjent rundt kr 1700 for matsalget. Skogstuakomiteen rundt kr 4000 for inngangsbilletter, opphold og matsalg. Døveforeningen fikk 2000 for lotteriet.

Ved 22-tiden ble det laget et improvisert sankthansbål.
s5000545.jpg

Noen barn/ungdommer tok et nattbad ved midnatt.

Det ble delt ut en helg/2 døgn opphold på Døvesenteret til følgende personer: Knut/Kari E., Tom/Mette, Jørgen/Unni, Else (ikke tilstede) og Olaf for deres innsats i Vestfold Døveforening eller på Døvesenteret.

s5000541.jpg