Brannvarsling pr SMS fra hørselshemmede

110-sentral

Her viser to informasjoner (hva som skjer når vi melder om brann + visit-kort) om hvordan vi kan varsle til 110 om brann. VDF vil jobbe videre for å få mer profesjonell visit-kort og informasjon på video i løpet av år 2007.

Leder Jim Vold vil informere dette til hørselshemmede. Dato og sted informeres senere på vdf.no. Dere kan gå til Vestfold 110-sentral for å registrere dere.

Hørselshemmede og aktuelle kommuner i Vestfold
Dette tilbudet gjelder kun for hørselshemmede personer som bor i 10 av 14 kommuner i Vestfold. De som ikke er med i 110-sentral Vestfold er: Lardal, Hof, Sande og Svelvik kommuner. Disse 4 kommunene er knyttet til Buskerud 110-sentral.

Lagre SMS-nr i mobilen din
Det er lurt vi lagre SMS-nr: 97967872 inn i din mobil med navnet: «110 Brann – Vestfold», slik du finner det fort frem ved behov. Dette sms-nr brukes kun til tekstmelding. Du kan ikke bruke dette til å ringe og prate med noen da dette nr er KUN for tekstmelding som mottas på 110-sentralen i Vestfold.

Ikke gi nummeret videre til andre
Vi ønsker at dere ikke skal gi nr 97967872 til andre. Grunnen til dette er at de som ikke er registrert hos 110-sentral i Vestfold, leses innkommende melding helt tilfeldig, kanskje 1 eller 15 minutter, noe som er svært uheldig.
Her ser vi at brannmelding via SMS kun vil fungere tilfredsstillende for de som er registrert.

Det er ferdigtestet og dermed skal dere ikke prøve ut dette systemet før det skjer noe. Derfor ønsker både VDF og Vestfold 110-sentral ikke at dette systemet skal misbrukes.

Dere kan gå til Vestfold 110-sentral for å registrere dere.

Én kommentar til “Brannvarsling pr SMS fra hørselshemmede”

  1. Gratulerer, gratulerer! Døve/ hørselshemmede vestfoldinger har nå en tjeneste hos Vestfold 110-sentral, og det føles godt. Jeg vil gjerne rose for deres innsats for etablering av tjeneste for oss medlemmer, også for ikke-medlemmer. Tusen takk!

Det er stengt for kommentarer.