Stor fremmøte på Sankthans!

Til tross for usikker vær på ørdag, kom det 77 voksne, ca 30 barn, 7 hunder til Døvesenter. Det var problemfull med grilling pga regnet, men humøret ble ikke borte for det! I løpet av kvelden var det underholdning for barn.

Holtan Døvesportsklubb solgte vafler, kaker og brus den kvelden. I løpet av helga har Holtan tjent rundt kr 1700 for matsalget. Skogstuakomiteen rundt kr 4000 for inngangsbilletter, opphold og matsalg. Døveforeningen fikk 2000 for lotteriet.

Ved 22-tiden ble det laget et improvisert sankthansbål.
s5000545.jpg

Noen barn/ungdommer tok et nattbad ved midnatt.

Det ble delt ut en helg/2 døgn opphold på Døvesenteret til følgende personer: Knut/Kari E., Tom/Mette, Jørgen/Unni, Else (ikke tilstede) og Olaf for deres innsats i Vestfold Døveforening eller på Døvesenteret.

s5000541.jpg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.