Nytt styre 2023-2024

Ved årsmøtet 15 april så ble det valgt et nytt styre for VTSF. Styret har konstituert seg og fordelt ansvarsområder. Når du går inn på «Om Vestfold Tegnspråkforening» og trykker på «Styret» så ser du informasjon om hvem som sitter i styret.
Minner dere om å bruke kalenderen vår, samt. følge med på våre sosiale medier på Instagram og Facebook for kommende hendelser.

KALENDEREN VÅR

Vi oppfordrer dere til å følge med i kalenderen vår. Den blir oppdatert kontinuerlig. Alt som er i terminlista frem til sommeren er i kalenderen + plutselige hendelser blir lagt i kalenderen.

Du kan også koble kalenderen til DIN egen kalender på mobiltelefonen din. Kontakt meg hvis du trenger hjelp.

-Camilla
camillaaa87@gmail.com

Motortreff 5 års jubileum

Lørdag 13 august

Tommy Aarøe og Marica Maraz arrangerer motortreff for femte året på rad! Dette er et populært arrangement, og vi anbefaler dere å ta turen for å titte.

Adressen er Vivestadlinna 149. Du finner alt informasjon du trenger om dette på Facebook, om du søker på «motortreff 5 års jubileum», som for eksempel pris på inngang osv.

VTSF stiller opp med mat- og drikkesalg på dagtid.

Sankthans-feiring

FREDAG 24 JUNI

Vestfold Tegnspråkforening ønsker dere velkommen til Sankthansfeiring i Døvekirken kl. 18-22.00, fredag den 24 juni. vi stiller opp med grill og bålpanne. Dere tar selv med mat og drikke. Det blir loddsalg og lek!

Vi ønsker at det skal være en hyggelig felles kveld for store og små, og av den grunn ønsker vi ikke at alkohol medbringes.

Vi legger ut arrangementet på Facebook, hyggelig for oss om du kan klikke på svaralternativene om du ønsker å ta turen eller ikke. Vi sees!

Hjemmesiden blir oppdatert.

  • Styret: Lagt til bilder av nåværende styremedlemmer.
  • Medlemskap: Oppdatert med riktig pris og link hvor du trykker for å bli medlem via nettet.
  • Kalender: Lagt inn på Meny for å gjøre det tilgjengelig via mobilen. Kalenderen blir oppdatert jevnlig fremover for at ALLE skal få mulighet til å følge med på hva som skjer i Vestfold Tegnspråkforening.
    Du kan trykke på kalenderen / eller datoene for å få mer informasjon om de spesifikke datoene du er interessert i. Vi legger inn tekst og video forløpende når det nærmer seg datoene. Du kan trykke på «abonnere» for å dele kalenderen med DIN personlige kalender på mobilen din! (se RØD ring nederst på bildet hvor du skal trykke).