Tegnspråkkurs

VDF skal begynne med tegnspråkkurs. Styret fått noen forespørsler og har sett behovet for et slikt kurs i Vestfold.

VDF har inngått en avtale med Haukerød skole om bruk av deres undervisningslokaler til tegnspråkkurs. De har ledige lokaler tirsdager og torsdager.

Det gjenstår bare å få på plass en lærer. Siden det er noe VDF må bygge opp fra bunnen av er det ønskelig med en kreativ lærer som kan bidra til i oppbyggingen av tegnspråkkurs i VDF i samarbeid med prosjektleder Thomas Blix (arbeidet tidligere med voksenopplæring i NDF). Et standard kursopplegg varer i 24 timer over flere kvelder på 2-3 timer per kveld. Hvilket opplegg vi vil velge avhenger av læreren. Vi vil samarbeide om valg og utvikling av kursopplegget med læreren. VDF tar sikte på å utvide kursvirksomheten slik vi kan ha flere parallelle kurs gående. Vi starter med et kurs først og ser hvordan markedet responderer på tilbudet.

Dette er en slags stillingsutlysning. Er det flere som er interesserte må styret og prosjektleder snakke med alle for å finne den rette læreren.

Har du:

– lærerutdanning eller annen pedagogisk bakgrunn

– kreativitet

– evne til å løse utfordringer

– en «gründer» i magen

Interessert i et biarbeid? Send en mail og fortell om deg selv og din faglige bakgrunn til Thomas.blix@vdf.no innen 27.02.2015. Lønn etter avtale.

 

Hilsen VDF-styret